11 januari, 2018

Ny kanal i menyn...Nu har jag också lagt till en genväg till en ny kanal som du kan se live, det är "Vision Sverige". Du ser den högst upp i den vågräta menyn. Det är så många bra program att titta på för den som inte kan ta in de kristna programmen via sin TV.

Tänk på hur viktigt det är vad vi ger vår kropp för mat. Vi mår ofta som vi äter. Av skräpmat mår vi inte gott i längden och för lite av bra vitaminer och mineraler sätter sina spår i kroppen. Så är det också med det andliga. Det vi "äter" andligt sätter spår i hur vi mår. Fyller vi oss med allt det goda, det som Gud har sagt är gott, då blir vi starkare och känner att vi kommer närmare Jesus. Då får vi kraft över att sträcka oss ut också till andra. Medan vår vanliga media ofta talar om att vi ska fokusera på enbart oss själva och kämpa i egen kraft, så visar oss Gud hur vi kan ställa oss så nära intill Honom så vi kan få ta emot Hans kraft. Det är en kraft som räcker till och  som blir över så det räcker också att ge vidare till andra som behöver bli stärkta.

I den profana media-världen kan vi endast i oss själva vara starka och bygga upp oss i egen kraft. När vår egen kraft är slut finns inget annat att tillgå. Medan Jesus i stället lär oss att hålla oss tätt intill Honom, då får vi kraft till det vi behöver. Ibland ska vi inte göra något alls, men när det blir dags att göra någon kommer Han att mana oss därtill och också ge oss kraften för uppdraget. Herren stressar aldrig någon och sliter aldrig ut någon. Han GER kraft och kärlek  så vi har fullt och övernog! 

Fyrbåken blinkar:

(Matteusevangeliet kapitel 11 vers 28-30)

"Kom till mig, alla ni som är tyngda av bördor, jag skall skänka er vila. Ta på er mitt ok och lär av mig, som har ett milt och ödmjukt hjärta, så skall ni finna vila för er själ. Mitt ok är skonsamt och min börda är lätt."


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: