10 maj, 2018

Kristi Himmelsfärd...


Till dig som inte är säker på var någonstans i Bibeln du kan läsa om hur det gick till när Jesus återvände till himlen så står det i Apostlagärningarna kapitel 1, från vers 1 till 11. 
Du kan läsa om det själv i din Bibel. På samma sätt som Jesus togs upp till himlen i ett moln, på samma sätt ska det gå till när Han kommer tillbaka, berättar Bibeln. 

Mycket händer över jorden nu som visar att Jesus kommer mycket snart! Är du redo? Har du talat med Jesus i bön och tagit emot Honom i ditt hjärta? Har du bett om syndernas förlåtelse och med ditt hjärta verkligen menat det och sedan vänt om och börjat din vandring tillsammans med Honom? Inte i egen kraft utan med Hans hand i din? Om du gjort det så är du frälst, för det Jesus själv säger i sitt eget ord, Bibeln, är följande:
 "Var och en som känns vid mig inför människorna, honom skall jag kännas vid inför min Fader i himlen. Men den som förnekar mig inför människorna, honom skall jag förneka inför min Fader i himlen. " 
Matteusevangeliet kapitel 10 vers 32, 33
  
Och så säger också Bibeln så här: 
 "Ty om du med din mun bekänner att Jesus är Herre och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli räddad."
Romarbrevet kapitel 10 vers  9

Så dröj inte längre om du ännu inte har gjort dig redo, för när vi minst anar det så kommer Jesus tillbaka. Alla tecken visar på att Han är nära, alldeles utanför dörren. Dagen eller timmen vet ingen, inte ens Jesus själv, inte heller himlens änglar, endast Fadern själv bestämmer när Jesus får order om att återvända!
Då ska vi vara redo, för kom ihåg hur det var när Noa hade byggt Arken, för att rädda människorna och djuren. När floden kom så stängde Gud dörren till arken och när alla de som tidigare hade gjort narr av Noa för att han byggde sin stora båt på torra land, nu kom till Arken för att de ville rädda sitt liv, så var det försent. Dörren var stängd och Nådatiden var ute! Hur de än ropade om att dörren skulle öppnas så förblev dörren stängd. Låt det inte bli så för någon enda av oss. Idag är frälsningens dag, tala med Jesus, fatta Hans hand och släpp den aldrig mer! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: